Blogin takaa löytyy helsinkiläisessä kerrostalossa asusteleva pian 23 - vuotias espooseen kaipaaja. Blogi tulee olemaan elämän ja arjen suuria pieniä iloja, hyvää oloa, liikuntaa ja ainakin hömpötystä kosmetiikasta, ehkäpä enemmän luonnonkosmetiikasta. Täällä kirjoittaa helposti innostuva ja kyllästyvä entinen materalismionnellisuuden suurkuluttaja joka toivoo tekevänsä jatkossa arjessaan parempia valintoja.   

Miksi aloitit bloggaamisen?

Aikalailla hetken meilijohteesta, olen aiemmin kuitenkin välillä leikitellyt ajatuksella omasta blogista. 

Mikä on tärkein päivärutiinisi? 

Aamurutiinit, muuten päivä alkaa härdellillä ja sehän jatkuukin sitten kokopäivän. Kello soi arkiaamusin aina 5:20 jotta ehdin laittautua, syödä ja ehkä juoda kahvinkin ennen töihin lähtöä. 

Mitä arkesi on?

Töitä, ystäviä, parisuhdetta, perhettä, liikuntaa. 

Opiskelusi?

Tällä hetkellä työn ohella merkonomiksi, kesällä 14 valmistuin personal traineriksi, peruskoulun jälkeen opiskelin maalariksi ja maalarin tutkintoa täydensin myöhemmin sisustussuunnittelun opinnoilla. 

Parasta telkkarista? 

Hömppä kuten kaiken maailman laihdustusohjelmat, salkkarit ja oikeasti hyviä ovat kotimaiset tv-sarjat. Eilen alkoi muuten roba! 

Netflix suosituksesi? 

The true cost dokumentti ja houde of cards sarja ainakin! Tällä hetkellä kesken narcos joka sekin on katsomisen arvoinen. Höpmät kuten gossip girl uppoaa myös tietysti aina. 

Paras kirja, jonka olet lukenut?

 Luen liian vähän, tänä vuonna menossa taitaa olla neljäs kirja, tai siis monta neljättä kun en malta keskittyä yhteen kerralla. Viime vuonna luin kasapäin ravintoon ja liikuntaan liittyviä kirjoja, nytkin niitä on sängyn vierssä pinossa 5 odottamassa. Mutta tykkään lukea paljon myös hömppää jolla saa ajatukset uppoutumaan ihan tyhjään. Pakko mainita myös esimerkiksi taivas ja helvetti kirjat jotks on inspiroivia, nyt on muuten just julkaistu kolmas! 

Mihin olet aina halunnut matkustaa? 

Ei kai ole mitään tiettyä, nyt lähtisin ehkä johonkin kunnon paratiisisaarille kauas syksyä pakoon. 

Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

En, tai ehkä joskus tulevaisuudessa osan vuodesta. Jos johonkin olisi tältä istumalta pakko muuttaa olisi se ehdottomasti Amsterdam. Kävin kerran kesällä ja rakastuin ehkä vähän.